AFYONKARAHİSAR / EVCİLER - Gökçek Şehit Osman Öz Ortaokulu

Gökçek Şehit Osman Öz Ortaokulu

Gökçek Köyü Barbaros Mah. Evciler/AFYONKARAHİSAR
Vizyon
Milli ve manevi değerlerine bağlı, erdemli ve başarılı bir dünya vatandaşı yetiştirmek.
Misyon
Kendini devamlı geliştiren, bilgiyi ve teknolojiyi iyi kullanan, Türkçeyi akademik düzeyde öğrenen, sağlıklı ve mutlu insan yetiştirmektir.
Başarılar
2018 LGS yerleştirme sonuçlarına göre 5 öğrencimiz Fen Lisesine, 1 öğrencimiz Sosyal Bilimler Lisesine, 6 öğrencimiz de proje okullara yerleşmiştir. 3 öğrencimiz de bursluluk sınavını kazanmıştır. 2019 LGS yerleştirme sonuçlarına göre 1 öğrencimiz Fen Lisesine yerleşmiştir. 5 öğrencimiz de bursluluk kazanmıştır. 2020 LGS yerleştirme sonuçlarına göre 5 öğrencimiz Fen Lisesine yerleşmiştir. 2021 LGS yerleştirme sonuçlarına göre Fen Lisesine 1 öğrenci, sınavla öğrenci alan proje okullara da 6 öğrencimiz yerleşmiştir. 2022 LGS yerleştirme sonuçlarına göre Fen Lisesine 7 öğrenci, Sosyal Bilimler Lisesi 2 öğrenci, sınavla öğrenci alan proje okullara da 5 öğrencimiz yerleşmiştir. 4 öğencimiz de bursluluk sınavını kazanmıştır.
8.30-15.30
Ulaşım
Okulumuz Afyon-Denizli karayolu üzerinde olup Afyon ve Denizli´ye heran ulaşım imkanı vardır. Evciler ilçesine ise sabah ve öğle olmak üzere günde iki defa toplu taşıma imkanı vardır.
Taşıma merkezi olup Körkuyu Köyü´nden 3 öğrenci bir servis ile taşınmaktadır.
İlçeye uzaklığı 7 km. olup, E-24 Karayolu üzerindedir. Nüfusu 1960´dür.
İl merkezine uzaklık:136 km. İlçe merkezine uzaklık: 7 km.
2016 TUBİTAK BİLİM FUARI